"Adopting CKEditor" instructions not working. Outdated?

first post: signwave6966 wrote: The documentation for adopting ckeditor seems to be outdated - as i...

latest post: SimonBland wrote: To upload an image in TinyMCE (which is the default editor when the...

HTTP error when accessing Admin pages (403 Forbidden error)

first post: Sounge wrote: I installed BlogEngine v3.0 on a Windows 2008 server, and things la...

latest post: SharepointMan wrote: I solved the problem here: https://blogengine.codeplex.com/discuss...

Setting up blog as virtual application

first post: SharepointMan wrote: I have setup the BLOG with default settings as a virtual directory....

latest post: SharepointMan wrote: I finally solved this. The problem occurs if the Parent site is a ...

PostList.ascx JQuery Script

first post: SimonBland wrote: I'm trying to improve the Bootstrappiness of my blog. As part of th...

latest post: SimonBland wrote: A simple solution: permissions not set properly on the scripts fold...

answered by: SimonBland wrote: A simple solution: permissions not set properly on the scripts fold...

Switch From http to https

first post: rdkyle1960 wrote: I recently switched my site to https but Utils.AbsoluteWebRoot does...

latest post: leof wrote: I switched to https. I use Blogengine 3.3 on IIS. Used [letsencryp...

I'm getting this error in the logs and I can't edit my posts/add themes or extensions

first post: scrummie02 wrote: Failed to decrypt the FormsAuthentication cookie.: Error occurred d...

latest post: Kiamori wrote: I did see this when updating from a previous version that didnt hav...

Active Directory Authentication for Blogengine

first post: Gabe360 wrote: I was wondering if there is a plugin or sample code out that allow ...

latest post: carywlanders wrote: I would like for it to work with Active Directory also. Can someone...

Widget problem when upgrading from 3.1.1.0 to 3.3.5.0

first post: scottstgelais wrote: I'm trying to upgrade from 3.1.1.0 to 3.3.5.0 but am having an issu...

Tags and Tag Cloud do not work

first post: kaciho wrote: Hi, I've just installed BlogEngine on Azure and using Yoko theme...

CKEditor: editorSetHtml is not defined

first post: signwave6966 wrote: Hi Folks, I am trying to install ckeditor and am getting this err...