Login fails after integrating blog engine .net to exsisting web site

Apr 16, 2010 at 7:01 AM

Hi,

I had integrated blog engine .net in my exsisting asp.net website,but login to blog engine fails even if i uses userid &  password of users.xml file.Please Help...

Apr 16, 2010 at 8:51 AM
Did u set the permissions to App_Data Folder in your application?
This could be the major culprit for all login problems.

Thanks&Regards,
Srinivas Reddy Thatiparthy,



-----Original Message-----
From: Shubhalaxmi [mailto:[email removed]
Sent: Fri 4/16/2010 12:31 PM
To: Srinivas Reddy Thatiparthy
Subject: Login fails after integrating blog engine .net to exsisting web site [blogengine:209533]

From: Shubhalaxmi

Hi,I had integrated blog engine .net in my exsisting asp.net website,but login to blog engine fails even if i uses userid & password of users.xml file.Please Help...

Apr 20, 2010 at 9:22 AM
SrinivasReddy wrote:
Did u set the permissions to App_Data Folder in your application?
This could be the major culprit for all login problems.

Thanks&Regards,
Srinivas Reddy Thatiparthy,



-----Original Message-----
From: Shubhalaxmi [mailto:[email removed]
Sent: Fri 4/16/2010 12:31 PM
To: Srinivas Reddy Thatiparthy
Subject: Login fails after integrating blog engine .net to exsisting web site [blogengine:209533]

From: Shubhalaxmi

Hi,I had integrated blog engine .net in my exsisting asp.net website,but login to blog engine fails even if i uses userid & password of users.xml file.Please Help...

Thanks a lot for your help ,I changed my App Data permission setting and my login is working fine.