issue with comments not working

Topics: ASP.NET 2.0, Controls
May 7, 2010 at 2:01 PM

I have added a blogengine blog to my website http://www.melonbicycles.com.

Twice now the comments feature has just stopped working. You can write the comment but when you click submit it just says it is saving forever and never actually saves it. The last time this happened it fixed itself a few days later, but now that it is happening again I am trying to figure out a way to fix the problem. Plus it has been 4 days and it has not corrected itself. Someone mentioned it may be the permissions on my server since it has happened more than once but I do not know how to change these. Any insight in how I can consistently make the comments feature available to site visitors? I have checked all my settings on the blog and made sure they are allowing comments, which they are.

 

Thanks.

Coordinator
May 7, 2010 at 10:53 PM

When trying to post a comment on your blog, an error comes from the server saying "There was an error in the callback".

I would try disabling any custom Extensions you have (custom = extensions that do not come with BE).  They can be disabled on the Extensions tab in the control panel.  After disabling them, restart the blog by making any change to the web.config file (add a space, etc).  Then try posting a comment.

May 7, 2010 at 10:54 PM
Hello and thanks so much for your email. I am currently on vacation with my family from April 23, 2010 until May 4, 2010. I will have limited access to my email and phone during this time, However I will be checking in at least once each day. If there is an emergency please feel free to call my cell phone.
Thanks so much for your patience and I look forward to connecting at the beginning of the month.

Sarah Benoit
Creative Original Online Marketing
(828) 242-0277
http://www.creative-original.com
Jun 21, 2010 at 10:57 AM
Edited Jun 21, 2010 at 11:16 AM

Hey, even i have issues with "Comment" options.. with version 1.6

when i click on the "Save Comment" i get an error " BlogEngine.comments.nameBox.value is null or not an object"..

In firefox: 

Sorry, the following error occurred while processing your comment: 

Value cannot be null.

Parameter name: Challenge 

 and even when i Click on "Preview" tab, i dont see anything

I did try to debug also and got this same error.. it works fine with the version 1.4.5

can anyone help me with this issue..

waiting the reply !

Jun 21, 2010 at 11:21 AM
Okay so my problem was definitely with the lbog spam filter I chose. Now that the spam filter has been removed I can comment. Can you recommend a spam filter that I can use on my blog. Thanks.
Jun 21, 2010 at 11:32 AM

Greets from a fellow Carolinian, have a look at this thread - http://blogengine.codeplex.com/Thread/View.aspx?ThreadId=88469.