Aug 20, 2010 at 10:15 AM

Raw Url : /admin/Pages/Add_entry.aspx

Message : İstemcide (ctl00$cphAdmin$txtContent$TinyMCE1$txtContent="

sert ters

"), zararlı olabilecek bir değer Request.Form algılandı.

Source : System.Web

StackTrace : konum: System.Web.HttpRequest.ValidateString(String value, String collectionKey, RequestValidationSource requestCollection)

konum: System.Web.HttpRequest.ValidateNameValueCollection(NameValueCollection nvc, RequestValidationSource requestCollection)

konum: System.Web.HttpRequest.get_Form()

konum: System.Web.HttpRequest.get_Item(String key)

konum: BlogEngine.Core.Web.HttpModules.CompressionModule.context_PostReleaseRequestState(Object sender, EventArgs e) C:\Data\Development\BlogEngine.NET\BlogEngine\DotNetSlave.BusinessLogic\Web\HttpModules\CompressionModule.cs içinde: satır 62

konum: System.Web.HttpApplication.SyncEventExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()

konum: System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

TargetSite : Void ValidateString(System.String, System.String, System.Web.Util.RequestValidationSource)




i am running windows server 2003 with updates. I have successfully configured DNS and IIS. My .net framework version is 4.0. I installed BE with web platform installer but when try to add article or something else i am facing with this error. I also try to change web.config file and  <httpRuntime requestValidationMode="2.0"/> and there is no change. Still got problems. I try to dig discussions in here but didnt find any solution. Can anybody tell me what i am doing wrong?

Aug 20, 2010 at 10:33 AM

The error message is saying something about "potentially dangerous content in Request.Form" ?  (sorry, cannot read that language).  If so, it sounds like the requestValidationMode="2.0" you set would fix that.

Did you add "requestValidationMode" to the existing <httpRuntime> tag that comes with BE (rather than create a new <httpRuntime> tag) ?

If you were to switch your application pool to 2.0, do you still get the error?  Not sure if this is possible for you to do, but would help identify if the problem is specific to .NET 4.0.

Aug 21, 2010 at 11:02 PM

thanks for reply BenAmada. I am using turkish lang. And i just wrote "hard wrong" for testing . But i am sorry for my newbie question. Cause i 've never tought that can be a tag about <httpRuntime> and i wrote mine. After i try to look hard my web.config file i saw there are two <httpRuntime> tag and when i fix it everything gone fine. Thanks again. And sorry again my silly question.