Star Rating Not showing in posts

May 17, 2011 at 2:01 AM
Edited Oct 24, 2011 at 7:58 PM

The star images are not showing for the rating on the posts.

 

I put the theme on another server and it works so its not the theme that causing the problem.

 

In the pics folder the small star gif is there.

 

ScreenShot: http://awesomescreenshot.com/042d4bxb6

Java Blog

May 17, 2011 at 9:44 AM

It would be easy to check if you could post the URL as well where we can check.

Thanks.

May 18, 2011 at 12:57 AM
Edited May 18, 2011 at 7:26 AM

 

I have the same theme on another server: http://www.dev.bloggersonline.com/

It works fine there.

 

So it seems like its not a "Theme" issue.

The other server has the same Global.css file and have the small_Star  image in the pics folder.

What other files are involved in displaying the stars?

Everything seems to be there but the image of the stars.  Can rate them and everything else just can't see the stars.

Any help would be great.  I have tried everything I can think of and still can't figure this out.

I even tried disabling Rating then re-enabling it to see if that works but it doesn't.

I bet theres one file that I am missing ?

 

Also could someone post a list of all the files that are related to the Rating control.

 

Thanks!!

May 18, 2011 at 6:04 AM

I checked and found that star images are referring using the below path which is not available at the moment. Please check if images are present in the folder.

http://www.clickitticket.com/pics/star_small.gif > c:\clickitticket\pics\star_small.gif

May 18, 2011 at 6:12 AM

Check this one - http://betest.com.cyan.mysitehosted.com/pics/star_small.gif it should be displayed like this.

May 18, 2011 at 6:28 AM
Edited May 18, 2011 at 7:26 AM
jitendraapi wrote:

I checked and found that star images are referring using the below path which is not available at the moment. Please check if images are present in the folder.

http://www.clickitticket.com/pics/star_small.gif > c:\clickitticket\pics\star_small.gif

 

 

 

How to change this to point to /blog/pics  and not the root/pics ?

 

The other images in the pics folder is displaying correctly just not the rating one.

May 18, 2011 at 6:48 AM

Pretty simple just search for the below string in your solution and replaced with the another one.


Search for - background-image: url(../../pics/star_small.gif);
Replace with - background-image: url(../pics/star_small.gif);
I checked this on your blog by editing css on run time .. so it will work.
May 18, 2011 at 7:29 AM
Edited May 18, 2011 at 7:29 AM

Got it working had to edit the Styles/Global.css     

 

URL to (../pics/star_small.gif)  instead of url(../../pics/star_small.gif); which goes to the root of the site.

 

Thanks again Jitendraapi!!!