MetaWeblog Problem

Topics: ASP.NET 2.0
Aug 5, 2013 at 8:10 PM

On my Blogengine Blog are two Posts:

The Titel from the Post tells you, what is the Problem:
If i upload a article with MS Word 2010 and MetaWeblog.axd i can't open the Post with HTTP.
You see the Header, but you can't open the file. I can open the Post with Word.
But not ober Web (HTTP) with no Browser and no Computer.

With Filezilla i gave all Folders and Subfolders the right to write.

With the Tool Fidder i can Analyse that MetaWeblog write in a Folder "Post" direct in the root of Blogengine. BE direct write his Posts in the subolder "Posts" in the Folder "App_data".

I spend 3 Days! do unterstand and analyze that Problem. I'm frustrated.
No Feedback vom MS ASP.NET Forum or Forum.

Ides?`Solution? Other ways?

Aug 5, 2013 at 8:30 PM
Edited Aug 5, 2013 at 8:31 PM
There was a patch after final release that addressed issue with slug generation. It should fix metaweblog slugs and upgraded blogs with missing slugs.
Aug 5, 2013 at 10:56 PM
Perfect. I tested and I looks OK.
Tomorrow I look test it with other files.

Thanks for your help!
Aug 7, 2013 at 7:58 AM

Thank you for your help.

On the Website to this Patch is written, that this is ingegrated of Version 2.8.01.

Winhost write that the Version 2.8.02 is actually

On the CodePlex Site i can't see which Minor Release ist actually

How i know that? And how i update my BE Installation

Thank you very match for your help and hope you can give me more Information


Aug 7, 2013 at 9:13 PM
Releases only show released versions, with as latest. Newer version you can get under "source code" tab and you'll have to build it in Visual Studio. The "history" link in that "source code" page shows all versions and how they related to releases.
Aug 7, 2013 at 9:18 PM

Thank you for the Information.