Problems with new blogengine installation

Topics: ASP.NET 2.0
Feb 11, 2009 at 2:47 PM
I have created a new website on my host provider.  I have a default.aspx in the root directory.  I created a virtual sub-dir called "blog" into which I installed the blogengine.net files.  I have given the app_data folder write permissions and when I go to the blog.mywebsite.com url, I get the blog home page.  However, when I attempt to Login, I receive the following: 

Server Error in '/blog' Application.

The resource cannot be found.

Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.  Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly.

Requested URL: /blog/blog/login.aspx


Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.1433; ASP.NET Version:2.0.50727.1433

I'm not a great asp.net programmer, so any help would be greatly appreciated.  Thanks...
Coordinator
Feb 11, 2009 at 3:45 PM
Umm.. any reason you've created 3 threads for the same question?  It may not be helpful, but I already replied to your first thread yesterday.
Feb 11, 2009 at 4:50 PM
Hi Ben

Everytime I posted, it told me there was a server error.  So I retried.   When I rebooted my machine at lunchtime, I saw the messages were duplicated.  I don't know what was wrong, but thanks for responding.
Coordinator
Feb 11, 2009 at 7:11 PM
No problem.  Sounds like a CodePlex glitch.  CodePlex has lots of problems, IMHO.