error come out when i go to the login page

Jun 29, 2010 at 7:31 AM

Hi all,


I'm trying to run BE on mono with MySql. Everything seems fine until when i try to login. The error come out like this


Error Details:

Url :

Raw Url : /v2/login.aspx

Message : Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Source : System.Web

StackTrace : at System.Web.UI.Page.ProcessException (System.Exception e) [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Page.ProcessRequest (System.Web.HttpContext context) [0x00000] in :0 

at System.Web.HttpApplication+c__Iterator2.MoveNext () [0x00000] in :0 

at System.Web.HttpApplication.Tick () [0x00000] in :0 

TargetSite : Void ProcessException(System.Exception)

Message : An exception was thrown by the type initializer for System.Drawing.KnownColors

Source : System.Drawing

StackTrace : at System.Drawing.Color.get_Red () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.WebControls.BaseValidator..ctor () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.WebControls.RequiredFieldValidator..ctor () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.WebControls.Login+LoginTemplate.System.Web.UI.ITemplate.InstantiateIn (System.Web.UI.Control container) [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.WebControls.Login+LoginContainer.InstantiateTemplate (ITemplate template) [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.WebControls.Login.CreateChildControls () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Control.EnsureChildControls () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Control.FindControl (System.String id, Int32 pathOffset) [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Control.FindControl (System.String id) [0x00000] in :0 

at login.Page_Load (System.Object sender, System.EventArgs e) [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Control.OnLoad (System.EventArgs e) [0x00000] in :0 

at BlogEngine.Core.Web.Controls.BlogBasePage.OnLoad (System.EventArgs e) [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Control.LoadRecursive () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Page.ProcessLoad () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Page.ProcessPostData () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Page.InternalProcessRequest () [0x00000] in :0 

at System.Web.UI.Page.ProcessRequest (System.Web.HttpContext context) [0x00000] in :0 

TargetSite : Color get_Red()

Message : An exception was thrown by the type initializer for System.Drawing.GDIPlus

Source : System.Drawing

StackTrace : at System.Drawing.KnownColors..cctor () [0x00000] in :0 

TargetSite : Void .cctor()

Message : gdiplus.dll

Source : System.Drawing

StackTrace : at (wrapper managed-to-native) System.Drawing.GDIPlus:GdiplusStartup (ulong&,System.Drawing.GdiplusStartupInput&,System.Drawing.GdiplusStartupOutput&)

at System.Drawing.GDIPlus..cctor () [0x00000] in :0 

TargetSite : Void .cctor()



Can someone help me how to solve it? tqvm

Jun 29, 2010 at 12:46 PM
Hi permission Message : An exception was thrown by the type initializer for System.Drawing.GDIPlus This from your error message and when you search in google first result is below, look like a common problem for mono. (I got no knowledge about mono, just wonder about this error and took a look)