Object reference not set to an instance of an object error

Topics: ASP.NET 2.0
Apr 4, 2011 at 4:12 AM

I run the blogengine in mono/apache2,when i click a post,some error appear like this:

Object reference not set to an instance of an object

Description: HTTP 500. Error processing request.

Stack Trace:

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
  at App_Code.Controls.RecaptchaControl.OnInit (System.EventArgs e) [0x00000] in <filename unknown>:0 
  at System.Web.UI.Control.InitRecursive (System.Web.UI.Control namingContainer) [0x000c2] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Control.cs:1751 
  at System.Web.UI.Control.InitRecursive (System.Web.UI.Control namingContainer) [0x00054] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Control.cs:1740 
  at System.Web.UI.Control.InitRecursive (System.Web.UI.Control namingContainer) [0x00054] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Control.cs:1740 
  at System.Web.UI.Control.InitRecursive (System.Web.UI.Control namingContainer) [0x00054] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Control.cs:1740 
  at System.Web.UI.Control.InitRecursive (System.Web.UI.Control namingContainer) [0x00054] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Control.cs:1740 
  at System.Web.UI.Control.InitRecursive (System.Web.UI.Control namingContainer) [0x00054] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Control.cs:1740 
  at System.Web.UI.Control.InitRecursive (System.Web.UI.Control namingContainer) [0x00054] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Control.cs:1740 
  at System.Web.UI.Page.InternalProcessRequest () [0x00161] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Page.cs:1417 
  at System.Web.UI.Page.ProcessRequest (System.Web.HttpContext context) [0x0005b] in /usr/src/packages/BUILD/mono-2.10.1/mcs/class/System.Web/System.Web.UI/Page.cs:1260 

I don‘t know how to resolve it, who can help me? Thank you!