Online Gallery - Unavailable

Topics: Themes
Dec 16, 2014 at 8:15 PM
Hello,
I just installed my BlogEngine on my website, it is working fine. I wanted to install the Simpleblog29 theme, but when I go to the gallery it's blank.
When going to the feed URL: http://dnbegallery.org/feed/FeedService.svc

It shows as being unavailable in my browser, and nothing in my gallery will load except my installed default themes.

I have searched and cannot find any alternative URL's to use here. What would someone suggest?

Thanks,

Joe
Coordinator
Dec 16, 2014 at 9:13 PM
Back online. App pool stopped for some reason, sometimes happens.
Dec 16, 2014 at 10:44 PM
You are awesome! Thank you so much, I figured it hadn't been moved.

Thanks,

JBVanHorn
Dec 17, 2014 at 11:11 PM
Hello,
I see another potential issue with the URL. I added a couple widgets, and couldn't find how to modify them. I clicked on a popout for one and it was taking me to this URL which is a blank page.
http://dnbegallery.org/cms/List/Widgets/Connect_With_Me

That was the widget and I would like to view the instructions on how to use it. Is this the proper way to go about learning more about the widgets?

Thanks,

JBVanHorn
Coordinator
Dec 18, 2014 at 4:59 AM
dnbegallery.org

This site serves as gallery feed for BlogEngine.NET blogs < 3.0.

Front-end functionality turned off, if you have an update for plugin used by this gallery, please upload it via dnbe.net site.

For all new development, please use dnbe.net site.

It is strongly recommended to upgrade blog to latest version which will use new gallery site. But if for any reason you not able to, this feed will continue serving plugins for your blog.

http://dnbegallery.org/cms/