Editor Stripping Tags?

Topics: ASP.NET 2.0
Mar 10 at 2:30 PM
I've seen other topics about this but never really a solution. My editor is stripping events from my anchor tags:

onclick="return hs.expand(this, { autoplay:true, slideshowGroup: 'aaa3ec0b-bc10-46c2-9b98-8dfb829e90b6' })" 
gets stripped from posts, either before or after I click to Save..
<p>This post is just an example using Post List widget with image in the post body.</p>
<p><a class="highslide" onclick="return hs.expand(this, { autoplay:true, slideshowGroup: 'aaa3ec0b-bc10-46c2-9b98-8dfb829e90b6' })"  href="/image.axd?picture=/350x150.png"><img title="Click to enlarge" src="/image.axd?picture=/350x150.png" alt="Highslide JS" /></a></p>
<div class="highslide-heading">Testing Testing 1 2 3</div>
<div class="highslide-caption">Test 1</div>
<div class="hsbuilder-caption">Test 2</div>
<p>Post List widget should find first image in the post body and display it in the post list when this option selected in the widget admin.</p>
I thought it was TinyMCE and looked into the allow_html_in_named_anchor property but setting that to true in the two spots where TinyMCE does an Init did not solve my problem. Anyone have any suggestions?
Mar 10 at 4:42 PM
It will strip it even before you save post. Just add simple "a" tag with alert in the "onclick", switch from source view and back and you'll see it gone.
TinyMCE does it for security reasons and you need to specifically configure it to allow javascript in content.
You need to look it up on their forums, for example: http://community.tinymce.com/forum/viewtopic.php?id=4686