Discussions under General

Error loading (settings | packages ...)

first post: twoelfer2 wrote: hi. i have just installed a new instance of blogengine.net in mul...

latest post: twoelfer2 wrote: so it doesn't look like there's going to be any answer... however, ...

Future of BlogEngine.net?

first post: HalfBakedLunatic wrote: It seems that the dotnetblogengine.net website is down ... and I se...

Images Disappearing from Posts

first post: bperniciaro wrote: Over the last couple of days I've seen a strange phenomenon where a...

MapRequestHandler + 404 on 3.3.5

first post: mseder wrote: Hi After having my new 3.3.5 blogengine working on my local serve...

latest post: mseder wrote: Solved! As already mentioned in the installation instructions, app...

Offline Message Composers

first post: DrunkenMonkey wrote: Are there any offline message writing software that supports blogen...

latest post: SimonBland wrote: LIke this? [https://richhewlett.com/2015/12/22/openlivewriter-vers...

Strange Behaviour after move

first post: jonniehack wrote: Hello. Having issues with my website and not sure what to do about...

latest post: SimonBland wrote: I had something similar to this happen to my instance. Make sure t...

Error 404 on files linked in a page with file manager

first post: ugosweb wrote: I've just upgraded to the latest version 3.3.5.0. In some pages th...

latest post: SimonBland wrote: Hi Ugo, I uploaded a spreadsheet to a new page on my own blog and ...

Add a menu item

first post: sircles wrote: Hello all, How would I add a menu item or link to the main menu i...

ERR_CONTENT_DECODING_FAILED when logged in

first post: ugosweb wrote: I've just upgraded to the latest version 3.3.5.0. When I'm logged ...

Blog Engine Admin pages blank

first post: gregoftheweb wrote: So this a weird one. My website shows all the pages under /admin ...

latest post: labcoatguy wrote: This also solved it for me: ... but only after I set trust level...